|
| FormOffice | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Domácí účto | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | EET Účtenky | DWN.cz | Pletení | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
|
| ||||||||
|
Bažant labužník | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 očištěný bažant | ||||||||
|
Popis: Bažanta položte do pekáče a do něj dejte očištěnou celou bramboru - ta vytáhne při pečení pachut z dutiny bažanta a po dopečení ji vyhodíte. Bažanta prošpikujte slaninou, obložte jej oloupanými a nakrájenými jablky, posypte vločkami másla a kuličkami koření, osolte. Dejte péct při střední teplotě a nezapomeňte bažanta během pečení občas polít máslem. Je třeba jej dostatečně mastit. Pečte zhruba 1 hodinu doměkka a podávejte s vařenými brambory. |