| EET Účtenky | Rybář | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře na PC | Omalovánky | Pletení | Email šablony | Domácí účto | Počítej Kalorie | Recepty doma |
|
| ||||||||
Bavorské výpečky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 700 g vepřového bůčku | ||||||||
Popis: Do 6 lžic oleje dáme lžíci koření na maso a 1,5 lžičky soli. Olej s kořením přivedeme až k varu a necháme zchladnout. Vykostěné uzené koleno ořežeme o nejtučnější kousky a nakrájíme na kostky asi 3 x 3 cm. Takto připravíme i bůček. Nakrájené maso dobře promícháme s kořeněným olejem. Směs je vhodné nechat proležet do druhého dne. |