| Hromadné emaily | Omalovánky | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Email šablony | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | FormOffice | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Rybář |
|
| ||||||||
Bavorské výpečky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 700 g vepřového bůčku | ||||||||
Popis: Do 6 lžic oleje dáme lžíci koření na maso a 1,5 lžičky soli. Olej s kořením přivedeme až k varu a necháme zchladnout. Vykostěné uzené koleno ořežeme o nejtučnější kousky a nakrájíme na kostky asi 3 x 3 cm. Takto připravíme i bůček. Nakrájené maso dobře promícháme s kořeněným olejem. Směs je vhodné nechat proležet do druhého dne. |