| DWN.cz | Omalovánky | EET Účtenky | FormOffice | Pletení | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Rybář | Hromadné emaily | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Baskicke fazole | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 a 1/2 sácku mražených zelených fazolových lusku (celkem asi 500 g) | ||||||||
Popis: V hrnci se silným dnem nechte rozehrát olej a vložte slaninu. Pridejte cibuli a nechte osmahnout. Vložte rajcata, posolte a opeprete. Pak nasypte do hrnce fazolky a cesnek. Zalijte vodou, prikryjte poklickou a na mírném ohni duste dokud nebudou lusky mekké a voda vyvarená ve výbornou štávu. Jako príloha postací 2 plátky křehkého chleba. |