| Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma | FormOffice | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Pletení | Rybář | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bageta z domácí pekárny


Doba přípravy:02:15
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:26.2.2018

Ingredience:

voda: 165 ml
cukr: 1 lžíce
sůl:3/4 lžičky
pšeničná mouka hladká:125 g
žitná mouka: 125 g
čerstvé droždí noli: 12 g
rozinky: 75 g

Popis:

Na 4 mini-bagety po 100 g každá
Čas: 2:20
Ingredience vložte do pečící nádoby v následujícím pořadí: voda,
cukr a rozdrobené droždí. Poté přidejte oba druhy mouky, udělejte
důlek a do něj zahrňte sůl.
Pečící nádobu vložte do přístroje. Zvolte program 9 a stiskněte “stop/
start” tlačítko.
Při prvním pípnutí přidejte do těsta rozinky.
Při druhém pípnutí přístroj otevřete a vyjměte těsto.
Rozdělte jej na čtyři stejné části a vytvarujte bagety.
Poté je obalte v mouce. Houstičky umístěte na speciální bagetovou
pečící nádobu svrchu je několikrát hluboce nařízněte. Poté opět
stiskněte “stop-start” .
Jednoduchá a ověřená svačinka, tato lahodná houstička má příchuť
rozinek.


Jít na recept Bageta z domácí pekárny >>