| Pletení | Domácí účto | Email šablony | Formuláře na PC | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | Hromadné emaily | FormOffice | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Babiččin marcipán


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:24.8.2014

Ingredience:

10 dkg sušeného mléka
35 dkg moučkového cukru
10 dkg másla
20 kapek mandlové příchuti
10 lžic bílku z vajec
1-2 kapky cukrářského barviva Breton

Popis:

Postup:
Na vále smíchej cukr a mléko, nožem do toho rozetři máslo a udělej dolík. Do něj vlej bílek a příchuť. Vše zadělej v tuhé těsto. To můžeš obatvit tím Bretonem. Pak v pocukrovaných formičkách vyrvaruj co chceš.

Tip:
Hotové tvary nech den uležet, je to pak lepší.

Co dělat když:
je těsto moc měkké - přidej cukr
je těsto moc tuhé - přidej bílek


Jít na recept Babiččin marcipán >>