| Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Omalovánky | Pletení | DWN.cz | Email šablony | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky | FormOffice |
|
| ||||||||
Azu po tatarsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g zadní hovězí | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na hrubší nudličky, opepříme a opečeme s krájenou cibulí na oleji. Po opečení zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, osolíme a dusíme. Pak přidáme rajský protlak a na nudličky nakrájené sterilizované okurky. Šťáva nesmí být příliš hustá. Je pěkně červené barvy po použitém rajském protlaku a mírně navinulé chuti. |