| Zbrojní průkaz | Rybář | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Pletení | Email šablony | Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | DWN.cz |
|
| ||||||||
Azu po tatarsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g zadní hovězí | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na hrubší nudličky, opepříme a opečeme s krájenou cibulí na oleji. Po opečení zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, osolíme a dusíme. Pak přidáme rajský protlak a na nudličky nakrájené sterilizované okurky. Šťáva nesmí být příliš hustá. Je pěkně červené barvy po použitém rajském protlaku a mírně navinulé chuti. |