| FormOffice | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Rybář | Omalovánky | Formuláře na PC | Recepty doma | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Azu po tatarsku


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:24.6.2009

Ingredience:

600 g zadní hovězí
140 g cibule
120 g vývar
120 g sterilizované okurky
60 g olej
40 g rajský protlak
20 g hladká mouka
bobkový list
mletý pepř,sůl

Popis:

Maso nakrájíme na hrubší nudličky, opepříme a opečeme s krájenou cibulí na oleji. Po opečení zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, osolíme a dusíme. Pak přidáme rajský protlak a na nudličky nakrájené sterilizované okurky. Šťáva nesmí být příliš hustá. Je pěkně červené barvy po použitém rajském protlaku a mírně navinulé chuti.

Poznámka:
Jako přílohu podáváme smažené nebo opečené brambory.


Jít na recept Azu po tatarsku >>