| FormOffice | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Rybář | Omalovánky | Formuláře na PC | Recepty doma | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Azu po tatarsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g zadní hovězí | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na hrubší nudličky, opepříme a opečeme s krájenou cibulí na oleji. Po opečení zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, osolíme a dusíme. Pak přidáme rajský protlak a na nudličky nakrájené sterilizované okurky. Šťáva nesmí být příliš hustá. Je pěkně červené barvy po použitém rajském protlaku a mírně navinulé chuti. |