|
| Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky | DWN.cz | MojeUnikovka.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Email šablony | FormOffice | Pletení |
|
| ||||||||
|
Azu po tatarsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 600 g zadní hovězí | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na hrubší nudličky, opepříme a opečeme s krájenou cibulí na oleji. Po opečení zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, osolíme a dusíme. Pak přidáme rajský protlak a na nudličky nakrájené sterilizované okurky. Šťáva nesmí být příliš hustá. Je pěkně červené barvy po použitém rajském protlaku a mírně navinulé chuti. |