| Zbrojní průkaz | FormOffice | Hromadné emaily | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Pletení | Formuláře ZDARMA | MojeUnikovka.cz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | Domácí účto | Recepty doma | Omalovánky |
|
| ||||||||
Azu po tatarsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g zadní hovězí | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na hrubší nudličky, opepříme a opečeme s krájenou cibulí na oleji. Po opečení zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, osolíme a dusíme. Pak přidáme rajský protlak a na nudličky nakrájené sterilizované okurky. Šťáva nesmí být příliš hustá. Je pěkně červené barvy po použitém rajském protlaku a mírně navinulé chuti. |