|
| Email šablony | Recepty doma | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Pletení | EET Účtenky | MojeUnikovka.cz | Zbrojní průkaz | FormOffice | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Domácí účto |
|
| ||||||||
|
Athénská jehla | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 400 g libového vepřového masa | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citrónu a podáváme s rýží nebo brambory. |