| Pletení | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Email šablony | Rybář | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma |
|
| ||||||||
Arabský kebab | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g zadního hovězího masa s krátkou svalovinou | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na rozehřátéme másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme maso, ze všech stran zprudka opečeme, až pustí šťávu. Maso nejprve dusíme ve vlastní šťávě, poté nepatrně podlijeme vývarem. Asi v polovině dušení přidáme celé stroužky česneku a oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Podle potřeby podléváme dalším vývarem. Když je maso měkké, přidáme skořici a podusíme ještě dalších 5 minut. |