| EET Účtenky | Recepty doma | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Email šablony | FormOffice | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře na PC | Rybář | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Anglická jehla | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g libového vepřového masa | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na kostky, posypemem kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeláváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a poodáváme s rýží nebo brambory |