|
| Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Email šablony | Omalovánky | EET Účtenky | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | DWN.cz | Recepty doma | Pletení | FormOffice |
|
| ||||||||
|
Anglická jehla | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 400 g libového vepřového masa | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na kostky, posypemem kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeláváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a poodáváme s rýží nebo brambory |