| DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Rybář | Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Anglická játra | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g hovězích jater | ||||||||
Popis: Cibuli nakrájíme na kolečka, prosypeme drceným pepřem a vegetou, naskládame do misky a zalijeme olivovým olejem. Misku uložíme na 4 - 6 hodin do chladničky. Chceme-li anglická játra k obědu, je třeba cibuli připravit hned po snídani. Játra nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, opepříme a zprudka osmahneme na rozpáleném oleji. Měla by získat kůrčičku, ale uvnitř musí být růžová. Hotová rozložíme na talíř, osolíme, na každý plátek rozložíme kolečka naložené cibule, ozdobíme snítkou čerstvého tymiánu a podáváme se smaženými hranolky. |