| Počítej Kalorie | EET Účtenky | Rybář | Pletení | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | Hromadné emaily | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | DWN.cz | Snadné hubnutí | FormOffice |
|
| ||||||||
Andělské zvony | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1/2 kg libového bůčku | ||||||||
Popis: Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. Pod masem musí vzniknout hnědá, hustá šťáva. Mezitím uvaříme doměkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem. Podáváme s chlebem. |