| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Rybář | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | Email šablony | Domácí účto | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Andaluzské fazolky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 lžíce olivového nebo slunečnicového oleje | ||||||||
Popis: Na dvou lžících olivového nebo slunečnicového oleje lehce osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou šunku nebo šunkový salám a taktéž osmahneme, pak přidáme na asi 4 cm dlouhé kousky nakrájené zelené fazolky a zhruba 10 minut restujeme a opatrně mícháme (můžeme jenom protřepávat), tak aby kousky fazolků zůstaly vcelku, pak přidáme na kostky nakrájená rajčata a chvíli mícháme až rajčata změknou, podle chuti osolíme a přidáme nahrubo drcený černý pepř, můžeme přidat i kousek bazalky. Podáváme s černým nebo bílým chlebem, taktéž sklenka dobře vychlazeného lehkého bílého vína neuškodí. |