| Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | Recepty doma | EET Účtenky | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Andaluský biftek


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.6.2016

Ingredience:

4 silnější plátky svíčkové,
2 lžíce oleje,
sůl,
pepř,
2 menší lilky,
120 g šunky,
2 lžíce másla,
1 cibule,
100g rýže,
4 rajčata,
1 lžíce kečupu,
několik kapek tabasca

Popis:

Maso prudce opečeme na oleji, osolíme a opepříme. Podelně rozkrojené lilky podusíme, vydlabeme a naplníme pokrájenou šunkou. Na másle zpěníme nakrájenou cibulku a na ní podusíme rýži. Rajčata spaříme, oloupeme, vydlabeme vnitřky a naplníme je osolenou rýží. Do šťávy po mase vmícháme kečup a několik kapek tabasca.

Bifteky položíme na talíře, obložíme lilky, rajčaty a polijeme šťávou


Jít na recept Andaluský biftek >>