| Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | FormOffice | Omalovánky | Pletení | Hromadné emaily | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | Rybář | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Domácí účto |
|
| ||||||||
Andaluský biftek | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4.bifteky | ||||||||
Popis: Naklepejte bifteky,osolte je,posypte drceným pepřem,potřete olejem,okraje zabalte do plátků slaniny a nechte je rozležet.Oloupejte lilek,nakrajejte ho na hranolky,posypte solí a nechte vypotit,pak jej osušte.Nakrájejte pórek.Smíchejte 6 lžic uvařené rýže se solí,pepřem,citrónovou šťávou a nasekanou petrželkou.Z 8rajčat seřízněte vršky,dužinu vydlabejte,naplňte rýží a zapečte je v troubě.V pánvi na 2 lžících oleje orestujte pórek s lilkem,přidejte 80g na proužky nakrájené šunky a nechte na teplém místě.Bifteky upečte zprudka z obou stran,pak je volněji dopečte,vyndejte,do výpeku přidejte lžíci másla,4lžíce kečupu,špetku pepře a krátce prohřejte.Na talíře rozdělte rajčata,orestovaný lilek a bifteky. |