| Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Rybář | Domácí účto | EET Účtenky | Pletení | Omalovánky | FormOffice |
|
| ||||||||
Ananasové zelí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 80 dkg kyselého zelí | ||||||||
Popis: Kyselé zelí překrájíme. Do kastrolu nalijeme olej, přidáme pokrájené zelí a asi 10 minut dusíme. Přilijeme víno a šťávu z ananasu, podle chuti osolíme, osladíme a dusíme do měkka. Pak na zelí poklademe kostky ananasu, zakryjeme pokličkou a na mírném ohni ještě krátce podusíme. Hotové zelí upravíme na mísu a ozdobíme zelenou petrželí a rozčtvrcenými rajčaty. Podáváme jako přílohu k pečeným klobásám, k pečenému vepřovému masu apod. |