| Snadné hubnutí | Domácí účto | FormOffice | Omalovánky | Rybář | Pletení | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Hromadné emaily | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Ananasové zelí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 80 dkg kyselého zelí | ||||||||
Popis: Kyselé zelí překrájíme. Do kastrolu nalijeme olej, přidáme pokrájené zelí a asi 10 minut dusíme. Přilijeme víno a šťávu z ananasu, podle chuti osolíme, osladíme a dusíme do měkka. Pak na zelí poklademe kostky ananasu, zakryjeme pokličkou a na mírném ohni ještě krátce podusíme. Hotové zelí upravíme na mísu a ozdobíme zelenou petrželí a rozčtvrcenými rajčaty. Podáváme jako přílohu k pečeným klobásám, k pečenému vepřovému masu apod. |