| Domácí účto | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Recepty doma | Email šablony |
|
| ||||||||
Amur v pivním těstíčku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 amur (800 g) | ||||||||
Popis: Amura stáhneme, očistíme, nakrájíme přes páteř na podkovy cca 1,5 cm tlusté, osolíme, pokapeme citronem a necháme odležet. Z mouky, žloutků a piva uděláme těstíčko, které mírně osolíme a nakonec do něho vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Odleželé porve amura pak v těstíčku obalíme a smažíme na pánvi do zlatova. |