| DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Rybář | FormOffice | Omalovánky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení |
|
| ||||||||
Amur v pivním těstíčku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 amur (800 g) | ||||||||
Popis: Amura stáhneme, očistíme, nakrájíme přes páteř na podkovy cca 1,5 cm tlusté, osolíme, pokapeme citronem a necháme odležet. Z mouky, žloutků a piva uděláme těstíčko, které mírně osolíme a nakonec do něho vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Odleželé porve amura pak v těstíčku obalíme a smažíme na pánvi do zlatova. |