| Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | Omalovánky | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Pletení | Formuláře na PC | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Rybář |
|
| ||||||||
Americké hovězí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg hovězího (roštěná nebo z krku) | ||||||||
Popis: Hovězí maso vcelku osolíme, pokapeme citrónem, potřeme česnekem, posypeme bazalkou a prudce po všech stranách osmažíme, aby se maso zatáhlo. Poté maso dáme do pekáče, podlijeme vodou a přikryté pečeme 2 hod. při 210 °C. Zatím oloupeme brambory a pokrájíme na kostky, mrkev na kolečka a cibuli na větší kusy. Po 2 hod. pečení přidáme zeleninu k masu a pečeme dále do změknutí. Po upečení šťávu zahustíme lžičkou škrobové moučky. Vše se peče v jednom pekáči, takže chutě se dokonale propojí. |