| Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Email šablony | Zbrojní průkaz | Domácí účto | FormOffice | DWN.cz | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Pletení | Rybář | Formuláře na PC | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Alsaský pekáček s kysaným zelím | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g vepřového ramínka | ||||||||
Popis: Dno zapékací mísy vyložíme polovinou slaniny. Na slaninu rozložíme polovinu kysaného zelí, přidáme 2 bobule jalovce, 1 bobkový list, 1 hřebíček, sůl a pepř. Brambory nakrájené na plátky položíme na zelí a na ně rozložíme očištěné na malé kousky nakrájené vepřové ramínko spolu s klobásami, které několikrát propíchneme po obvodu vidličkou, nakrájenou cibuli a česnek. Navrch rozložíme zbytek kysaného zelí, koření a slaniny. Zalijeme bílým vínem a vývarem a přikryjeme pokličkou. Dusíme v předehřáté troubě zhruba 3 hodiny. |