| Pletení | DWN.cz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Omalovánky | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Recepty doma | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Rybář | Hromadné emaily | Email šablony | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Abruzský salát


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.5.2012

Ingredience:

150 g rajčat
100 g zelených paprik
2 vařená vejce
30 g mladé cibule
200 g vařených zelených fazolek
2 sardelky
50 g tuňáka v oleji
4 lžíce oleje
bazalka, oregano
1 lžíce octa
sůl, mletý pepř

Popis:

Rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky, papriky opečeme v troubě, sloupneme slupku a nakrájíme na kousky. K nakrájené zelenině přidáme nakrájená vařená vejce, cibuli a vařené, vychladlé a nakrájené fazolky. Sardelky očistíme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Maso z tuňáka nakrájíme na kousky a vše dobře promícháme v salátové míse. Potom přidáme kousek sekané bazalky a oregana. V hrnečku dobře rozmícháme olej, sůl, ocet a pepř a vzniklou marinádu nalijeme na salát. Necháme ho v chladničce nejméně 1/2 hodiny rozležet.


Jít na recept Abruzský salát >>