|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Domácí čokoláda
|
|
|
| |
Postup přípravy:Tuk rozpustíme ve vodní lázni a do vroucího postupně vmícháváme směs ostatních surovin. Po dokonalém rozpuštění dosladíme dle chuti a necháme vše za stálého míchání "povařit" cca 5 minut. Připravenou čokoládou plníme formičky na vánoční cukroví nebo silná plata z ozdobných bonboniér (tenká se teplem deformují). Před plněním je vhodné formičky vypláchnout studenou vodou, aby se čokoláda nepřilepila. Ztuhnout necháme v lednici alespoň 2 hodiny, nejlépe přes noc. Opatrně vyklepneme a konzumujeme mírně chlazené.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Domácí čokoláda, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/domaci-cokolada">Recept: Domácí čokoláda</a>
|
| |
| | |
superni mnamka
HNed si tohle udelam, az budu mit vice casu.. Pamatuji si totiz, ze tohle delavala moje maminka a byla to takova mnamka, ze jsme to se sestrou hned snedli :-)
Napsal: hanka dne 12.11.2009 00:01:14
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí čokoláda:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Cukroví
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|